|
کد مطلب: 150712
ادعاي پوچ اسرائيل عليه ايران
تاریخ انتشار : 1393/12/17 09:37:23 نمایش : 1178
اگر اسرائيل به دنبال حمله به ايران باشد، آمريکا به طور قطع از اسرائيل در برابر ايران و هر کشور عربي که از ايران دفاع کند، حمايت خواهد کرد. از اين رو، درخواست کمک نتانياهو از کنگره آمريکا کاملا مضحک است، چرا که آمريکا در هر شرايطي از اين رژيم حمايت خواهد کرد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، پايگاه تحليلي "کانترپانچ" با اشاره به سخنراني اخير نتانياهو در کنگره آمريکا، در مقالهاي به قلم "مارجوري کوهن" مينويسد: در سوم ماه مارس، بنيامين نتانياهو، نخستوزير رژيم صهيونيستي در نطقي آتشين از کنگره آمريکا درخواست کرد تا با اتخاذ يک ديپلماسي خصمانه عليه ايران، از اسرائيل محافظت کند. هنگامي که وي از «اتحاد قابل توجه بين اسرائيل و آمريکا» که شامل «کمکهاي نظامي سخاوتمندانه و دفاع موشکي» است، صحبت ميکرد، از يادآوري اين که اسرائيل داراي زرادخانهاي حاوي ۱۰۰ يا ۲۰۰ کلاهک هستهاي است، خودداري کرد.
*** ادعاي پوچ اسرائيل مبني بر «دفاع از خود»
نتانياهو، درست يک روز پيش از ايراد اين سخنراني بحثبرانگيز، اظهارات مشابهي را در حضور آيپک، لابي قدرتمند اسرائيل در آمريکا، بر زبان جاري ساخت. وي اين ادعا که اسرائيل در جنگ ۶ روزه ۱۹۶۷، «براي دفاع از خود» اقدام کرد را تصريح کرد. اين روايت جعلي، مبني بر اين که اسرائيل تنها براي دفاع از خودش، به کشورهايي چون مصر، سوريه و اردن حمله کرد و سرزمينهاي فلسطين در کرانه غربي، غزه، اورشليم، بلنديهاي جولان و شبه جزيره سينا را در سال ۱۹۶۷ به تصرف خود درآورد، تا حد بسيار زيادي در گفتمان عمومي مورد استنطاق قرار نگرفته است.
اسرائيل به اين داستان ساختگي تکيه ميکند تا به اشغال فلسطين ادامه دهد. در رابطه با اين موضوع، فيلم «صداهاي سانسور شده» نيز که در ماه فوريه در جشنواره فيلم «ساندنس» اجازه نمايش پيدا کرد، اين روايت را به چالش نکشيده است.
*** نسخه سانسور نشده «صداهاي سانسور شده»
اما اسناد محرمانه سطح بالا که از انگليس، فرانسه، روسيه و آمريکا به دست آمده است، فاش ساختند که مصر، سوريه و اردن قصد حمله به اسرائيل را نداشتند و اسرائيل نيز از اين مسئله باخبر بود. در حقيقت، آنها به اسرائيل حمله نکردند. در عوض، اين اسرائيل بود که به منظور در هم شکستن ارتش مصر و تصرف کرانه غربي، نخستين حمله را راه اندازي کرد.
پس از جنگ ۶ روزه، به مدت ۲ هفته، «آموس اوز» و «آوراهيم شاپيرا» به مزارع اشتراکي «کيبوتز» در اسرائيل سفر کردند و با عده زيادي از سربازان نيروهاي دفاعي اسرائيل که از جنگ بازگشته بودند، مصاحبه کردند. اين حلقههاي فيلم که تا حد زيادي به مدت چندين سال توسط دولت اسرائيل سانسور شده بودند، در نهايت به نمايش عموم درآمدند.
«صداهاي سانسور شده»، فيلمي است که در آن، سربازان سابق اسرائيلي ساکت در کنار ضبط صوت نشسته و به صداهاي ضبط شده خود گوش ميدهند.
*** سرباز سابق نيروهاي دفاعي اسرائيل: در جنگ، همه ما به قاتل تبديل شده بوديم
شهادتهاي مستند در اين نوارها، شواهدي از مورد هدف قرار دادن غيرنظاميان و اعدام شتابزده زندانيان، که به نوعي جنايات جنگي محسوب ميّشوند را افشا ميسازد. يکي از سربازان از خودش ميپرسد «آنها غيرنظامي بودند، آيا من بايد آنها را ميکشتم يا نه؟» وي پاسخ ميدهد «من حتي در مورد آن فکر هم نکردم. [به ما دستور داده بودند که] فقط بکشيد، هر کسي را که ديديد بکشيد. يکي ديگر از صداها ميگويد: «بسياري از مواقع، ما افراد را دستگير ميکرديم و فقط آنها را ميکشتيم.»
صداي ديگر ميگويد: «در جنگ، همه ما به قاتل تبديل شده بوديم.» ديگري ميگويد: «اين جنگ نه تنها مشکلات دولت را حل نکرد، بلکه آنها را پيچيده و حل و فصل آنها را دشوار ساخت. يکي از سربازان، تخليه روستاهاي عرب را به آنچه که نازيها در اروپا در حق يهوديان مرتکب شده بودند، تشبيه ميکند. در حالي که يکي از سربازان، مرد عربي را در حال دستگيري در خانه خود تماشا مي کرد، گفت: «من احساس بي پاياني از شيطان بودن را تجربه ميکردم.»
*** اسرائيل تمام حملات خود به غزه را «دفاع از خود» توصيف ميکند، در حالي که هميشه خود اين رژيم آغازگر جنگ بوده است
يکي از سربازان سوال ميکند، «آيا ما محکوم هستيم به اين که روستاها را براي اهداف دفاعي بيپايان اسرائيل بمباران کنيم؟ «در واقع، اسرائيل تمام حملات خود به غزه را دفاع از خود توصيف ميکند، حتي با اينکه اسرائيل هميشه آغازگر جنگ بوده و تعداد زيادي از مردم فلسطين ـــ که اغلب غيرنظامي هستند ــــ را به قتل ميرساند. اين در حالي است که هر بار عده بسيار کمتري از اسرائيليها کشته ميشوند.
اين فيلم با نشان دادن نقشه فلسطين اشغالي که توسط مصر، سوريه و اردن احاطه شده، آغاز ميشود، در حالي که پيکانهايي از هر يک از اين کشورها به سمت فلسطين اشغالي نشانه رفتهاند. سربازان نيروهاي دفاعي اسرائيل احساس ميکردند که اين کشورهاي عربي، تهديدي وجودي عليه اسرائيل به شمار ميروند. يکي از سربازان گفت: «در آن زمان احساس ميکرديم که اين جنگ يک هولوکاست خواهد بود.»
رسانههاي اسرائيلي در آن زمان ادعا کردند که مصر در تاريخ ۵ ژوئن از طريق زميني و هوايي به اسرائيل حمله کرده است. بر اساس اظهارات «پاتريک سيل»، روزنامه نگار انگليسي، تلاش رژيم صهيونيستي براي پذيرش اين باور، به طرز زيرکانهاي مديريت شده بود و يک مانور بزرگ در جنگ رواني به شمار ميآمد.
*** شواهد مستند عليه اسرائيل در جنگ ۶ روزه
«جان کوئيگلي»، استاد حقوق دانشکده دولتي اوهايو، در کتاب خود با عنوان «جنگ ۶ روزه و اسرائيل در دفاع از خود »، مبناي قانوني براي آغاز يک «جنگ پيشگيرانه» را مورد بحث قرار ميدهد. وي در اين کتاب، مکالمات مقامات ارشد دولتي اسرائيل، آمريکا، مصر، اتحاد جماهير شوروي، فرانسه و انگليس را در حال تهيه مقدمات جنگ ۶ روزه، مستند کرده است.
وي دقايقي از نشست کابينه انگليس، يکي از اعلاميههاي دولت فرانسه، اسناد آمريکايي در «روابط خارجي آمريکا» و آرشيوهاي ملي روسيه را بيرون کشيده است. اين مکالمات روشن ميسازند که اسرائيل ميدانست مصر، سوريه و اردن، قصد حمله به اسرائيل را نداشتند و اينکه در اصل، اسرائيل، خود آغازگر اين حملات بود.
*** رئيس موساد ميدانست که مصر قصد حمله به اسرائيل را ندارد
در بخشي از اين مکالمات، «اسحاق رابين»، ژنرال اسرائيلي به کابينه اسرائيل گفته است که نيروهاي مصري در يک موضع دفاعي قرار دارند و ژنرال «ماير آميت»، رئيس موساد (سازمان اطلاعاتي اسرائيل)، «رابرت مک نامارا»، وزير دفاع وقت آمريکا را مطلع کرده بود که مصر قصد حمله به اسرائيل را ندارد. آمريکا و اتحاد جماهير شوروي، هر دو از اسرائيل خواستند تا حمله کند. با اين وجود، کابينه اسرائيل در تاريخ ۴ ژوئن، مجوز حمله نيروهاي دفاعي اسرائيل به مصر را صادر کرد.
*** پس از راي کابينه اسرائيل، بحثهاي غيررسمي به نحوي تغيير جهت دادند که به نظر برسد اسرائيل آغازگر جنگ نبوده است
وي در اين کتاب مينويسد: «پس از اين راي کابينه اسرائيل، بحثهاي غيررسمي به نحوي تغيير جهت دادند که اين طور به نظر برسد که اسرائيل آغازگر جنگ نيست؛ در حالي که در حقيقت اين دقيقا همان کاري بود که اسرائيل مرتکب شده بود. «موشه دايان»، که خيلي زود وزير دفاع اسرائيل شد، در خاطرات خود اعتراف کرده است که اين اسرائيل بود که نخستين گام را در جنگ با مصر برداشت. با اين حال، «گيدئون رافائل»، در گزارش خود به شوراي امنيت ادعا کرد که اسرائيل در دفاع از خود عمل کرده است.
*** نخستين گلولههايي که در جنگ شليک شد، متعلق به رژيم صهيونيستي بود
جان کوئيگلي» در کتاب خود مينويسد: «عمليات خصمانه نيروي هوايي اسرائيل به چندين فرودگاه در مصر، با هدف تخريب هواپيماهاي مصري صورت گرفت.» در پنجم ماه ژوئن، سيا به «ليندون بي جانسون» رئيسجمهور وقت آمريکا گزارش داد که «اولين گلولهها را اسرائيل شليک کرد.»
ماده ۵۱ منشور ملل متحد به کشورها اجازه ميدهد که در صورت مورد حمله قرار گرفتن يکي از کشورهاي عضو، براي دفاع دسته جمعي اقدام کنند. با اينکه اردن و سوريه به حملات اسرائيل به مصر واکنش نشان دادند، اما آنها ــ و همچنين مصرــ آسيب چنداني به اسرائيل وارد نکردند. «کوئيگلي» مينويسد، تا بعد از ظهر روز پنجم ژوئن، اسرائيل «عملا ظرفيت جنگ هوايي مصر، اردن و سوريه را نابود کرد.»
*** دولت آمريکا با وجود آگاهي از حقيقت، باز هم به حمايت از رژيم صهيونيستي ادامه داده است
در ادامه اين کتاب ميخوانيم: «دين راسک»، وزير امور خارجه آمريکا گفت که مقامات آمريکا «زماني که اسرائيل حمله غافلگيرانه خود را راه اندازي کرد، به شدت عصباني بودند، اما با اين وجود، آمريکا اين موضوع را به چالش نکشيد و کاخ سفيد اين تحليل را در نزد خود نگه داشت.
با اينکه قطعنامه ۲۴۲ سازمان ملل در سال ۱۹۶۷ تصويب شد، و در آن خواسته است که «نيروهاي مسلح اسرائيل از سرزمينهاي اشغالي عقبنشيني کند» اما اسرائيل همچنان به اشغال سرزمينهاي فلسطين ادامه ميدهد.
اسرائيل از ادعاي خود مبني بر اين که مصر آغازگر حمله بوده، دست برداشته است. با اين وجود، جامعه بين الملل هنوز فکر ميکنند که اين رژيم طبق قوانين بين المللي، در دفاع از خود عمل کرده است. «کوئيگلي توضيح ميدهد که منشور ملل متحد، به کشورها اجازه ميدهد که تنها پس از آنکه يکي از کشورهاي عضو، دچار حمله نظامي شدند، به نيروي نظامي متوسل شوند. اين منشور هرگز اجازه حملات پيشگيرانه را صادر نکرده است.
*** درخواست کمک نتانياهو از کنگره آمريکا کاملا مضحک است، چرا که آمريکا در هر شرايطي از اين رژيم حمايت خواهد کرد
به گفته«آنتونيو کاسيس»، استاد دانشگاه فلورانس، «سازمان ملل، اسرائيل را به خاطر حمله به مصر در سال ۱۹۶۷ محکوم نکرد.» به اعتقاد «کوئيگلي»، موفقيت اسرائيل در حمله به مصر، به منزله شکست اتحاد جماهير شوروي در جنگ سرد بود.
دولت آمريکا با ارسال سالانه ۳ ميليارد دلار کمک نظامي، همچنان به حمايت خود از اسرائيل ادامه ميدهد؛ حتي زماني که اسرائيل با قدرت شديد نظامي به غزه حمله ميکند ـــ همانند تابستان ۲۰۱۴، که ۲۱۰۰ فلسطيني را (که اغلب غيرنظامي بودند) به شهادت رساند.
به اعتقاد نويسنده، اگر اسرائيل به دنبال حمله به ايران باشد، آمريکا به طور قطع از اسرائيل در برابر ايران و هر کشور عربي که از ايران دفاع کند، حمايت خواهد کرد. از اين رو، درخواست کمک نتانياهو از کنگره آمريکا کاملا مضحک است، چرا که آمريکا در هر شرايطي از اين رژيم حمايت خواهد کرد.
|
شهرستان فارسان در یک نگاه |
|
خبرنگار افتخاري |
|
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
|
|
|